РЕФЕРЕНЦИ

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Кроусталелис, Грција
КНАП Индустритехник, Чешка
ОЦС Конвејор Систем, Шведска
Рико, Словенија
Комарк, Словенија
Ремонттранс, Србија
Неофитон, Србија
Сава Транс, Србија
Загреб Транс, Хрватска
Цементарница УСЈЕ АД
Страбаг АГ
ДМБ Продуктион
Фершпед
Мулти Шпед
Армос Балкан
Вабтек-МЗТ
Тиквеш АД
Гранит АД
Експекта Медикал
Метал Солутионс
ТЕ-ТО АД
Шенкер
ДС Смитх
Маккаб
Џонсон Мети
ЛГ Вест Балкан
Месер Вардар Техногас
Скопски Легури
Макстил
Факом АД
Раде Кончар ТЕП
Раде Кончар Сервис
ЕВН
Пивара АД
Дура Аутомотиве Стрекчерс
Дура Аутомотиве

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

АДРЕСА

ул.Перо Наков 110-а, Скопје

ТЕЛЕФОН

+389 75 404 114

Се праќа...
Грешка! Ве молиме обидете се повторно.
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!